Éttermeknek

Szeretnéd, ha már az étterem előtt sétálva kedvet kapna a vendég, hogy betérjen hozzád? Látványos, ínycsiklandozó étlapot készítek.

Legyen étvágygerjesztő, stílusos és menő az étlapod, amivel összhangban van az éttermed szórólapja, táblái és arculata is!

Kinek ajánlom?

– Büféknek

– Éttermeknek

etlap

Étlap

Éttermek kínálatának bemutatására, kedvcsinálásra szolgál, építi a brandet és kiváló reklámlehetőséget is biztosít.

Szórólap

A szórólap az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz.A jó szórólap jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.

Tábla

A figyelemfelkeltésre és helyek, események, akciók hirdetésére szolgáló táblákat forgalmas, feltűnő helyre szokták helyezni. A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a Vásárló felé. Célja, felhívni a figyelmet arra a termékre, szolgáltatásra, amit a vásárló keres.

Éttermi alátét

Alakítsd hirdetőfelületté az asztalod! Az asztali alátétre garantáltan felfigyelnek vendégeid.

molino

Molinó

A rendkívül strapabíró PVC borítású szövetből készült molinó kiváló választás kültéri reklámokhoz, de beltéren is praktikus, hiszen a táblával szemben, ezt nem kell falra fúrni, ragasztani, így könnyen eltávolítható és tekercsben szállítható.

jegyzettomb

Jegyzettömb

Egy profi cégnél a jegyzettömb is a céges arculat része. Saját logóval, egyedi felirattal előkészítve, irodádban kitűnő szolgálatot tesz és ügyfeleid sem fogják elfelejteni adataidat.

matrica

Etikett matrica

Ragaszd reklámjaidat bármilyen felületre! A padlóra, autóra, ablakra, kirakatra, oszlopra ragasztható matricák és perforált fóliák ideálisak a céged reklámozására.

Logó

Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása.

Facebook arculat

Egy mai kor igényeinek megfelelő és profi cégnek kihagyhatatlan eleme az aktív közösségi média jelenlét. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter oldalaidon fenntarthatod kapcsolatod ügyfeleiddel, új piaci szegmensekre találhatsz és nem utolsó sorban céges arculatod részét képezik.

Arculat

Tűnj ki a tömegből! Adj egyedi megjelenést vállalkozásodnak! Legyen egységes minden online és offline megjelenésed!

Pohár alátét

Alakítsd hirdetőfelületté az asztalod! A poháralátétre garantáltan felfigyelnek vendégeid.

nevjegy2

Névjegykártya

Személyes találkozók során a névjegykártya a vállalkozások egyik legfontosabb kommunikációs eszköze.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!