Konferenciákra

Egy konferencia megszervezésénél rengeteg dologra kell figyelni. A résztvevők számára stílusos meghívót, előadásokhoz roll-upot tervezek. 

Hogy legyen kedvük vásárolni: különleges termékbemutató katalógust, termékekhez egyedi papírtáskáról gondoskodok.

Kinek ajánlom?

– Rendezvényszervezőknek

– Céges konferenciákra

– Termékbemutatókra

Szórólap

A szórólap az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz.A jó szórólap jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.

Katalógus

A kézzel fogható megjelenés. Lehet szó akár termékkatalógusról, műszaki katalógusról vagy irodai katalógusról, minden esetben figyelembe veszem a megrendelő vállalkozás profilját és ennek tükrében alkotom meg a kiadvány arculatát.

Névjegykártya

Személyes találkozók során a névjegykártya a vállalkozások egyik legfontosabb kommunikációs eszköze.

Logó

Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása.

plakat

Plakát

A nagyformátumú plakát figyelemfelkeltő és kreatív reklámeszköz. Mindegy, hogy beltéren vagy kint hirdetsz rajta, mindenki észreveszi. Annál inkább, minél nagyobb.

Mappa

Meggyőző prezentáció vagy elegáns, stílusos bemutatkozás? A céges mappák meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak.

Boríték

A látványos levélpapír és boríték fontos része a céges arculatnak, melyekkel hatásos bemutatkozást érhetsz el ügyfeleidnél. A boríték a levélpapír mellett a másik kiemelt jelentőségű ügyviteli nyomtatvány.

Tábla

A figyelemfelkeltésre és helyek, események, akciók hirdetésére szolgáló táblákat forgalmas, feltűnő helyre szokták helyezni. A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a Vásárló felé. Célja, felhívni a figyelmet arra a termékre, szolgáltatásra, amit a vásárló keres.

papirtaska

Papírtáska

Add át céges reklámanyagaidat egyedi, saját márkás táskában! A papírtáska kiváló módszer termékminták, szóróanyagok célba juttatásához, ráadásul ügyfeleid még az utcán is téged fognak hirdetni. Az egyedi méretű táskában egészen apró termékektől a nagy katalógusokig bármi elfér, pont ahogy szeretnéd.

meghivo

Meghívó

Vállalati és kisebb-nagyobb családi, baráti események, ünnepek nélkülözhetetlen eleme a nyomtatott meghívó, amely egy jó gesztus a meghívottak számára. Egy jól megtervezett, elegáns meghívó valódi személyességet tükröz, mely megalapozza a rendezvény tekintélyét és tiszteletet ébreszt a szervezet vagy magánszemély felé egyaránt.

ROLL-UP

Roll-up

A Roll-up stabil szerkezetű, könnyen összeállítható reklámeszköz. Ideális választás kiállításokra, rendezvényekre, irodákba vagy vásárokra, ahol fontos a kényelmes szállíthatóság és az egyszerű szerelhetőség.

jegyzettomb

Jegyzettömb

Egy profi cégnél a jegyzettömb is a céges arculat része. Saját logóval, egyedi felirattal előkészítve, irodádban kitűnő szolgálatot tesz és ügyfeleid sem fogják elfelejteni adataidat.

Facebook arculat

Egy mai kor igényeinek megfelelő és profi cégnek kihagyhatatlan eleme az aktív közösségi média jelenlét. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter oldalaidon fenntarthatod kapcsolatod ügyfeleiddel, új piaci szegmensekre találhatsz és nem utolsó sorban céges arculatod részét képezik.

Molinó

A rendkívül strapabíró PVC borítású szövetből készült molinó kiváló választás kültéri reklámokhoz, de beltéren is praktikus, hiszen a táblával szemben, ezt nem kell falra fúrni, ragasztani, így könnyen eltávolítható és tekercsben szállítható.

Hűtőmágnes

Egy szépen elkészített hűtőmágnes rendezvényeken kiváló reklámajándék lehet, amivel segítheted ügyfeled elköteleződését. Minden vas és acél felületen megtapad, így kiválóan alkalmas a céged reklámozására.

matrica

Etikett matrica

Ragaszd reklámjaidat bármilyen felületre! A padlóra, autóra, ablakra, kirakatra, oszlopra ragasztható matricák és perforált fóliák ideálisak a céged reklámozására.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!