Működő vállalkozásoknak

Ügyfeled véleménye az első pillanatokban „dől el”, ne hagyd elveszni! Kellene valami újítás? Frissítsd fel, fejleszd az arculatod!

Legyen teljesen új megjelenése cégednek, névjegyednek, szórólapodnak, e-mailednek!

 

Kinek ajánlom?

 -Vállalkozóknak
– Cégeknek
– Vállalkozás bővülésekor
– Cég irányvonalának meghatározásakor
– Célközönség átalakításakor
– Ha frissíteni akarod arculatod

Arculat frissítés

Elavult már az arculatod? Frissíteni szeretnél rajta? Esetleg még nem egységes céged megjelenése? Tűnj ki a tömegből! Adj egyedi megjelenést vállalkozásodnak! Legyen egységes minden online és offline megjelenésed!

Logó felújítás

Elavult céged logója? Újítani, szépíteni szeretnél rajta? Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása.

Névjegykártya

Szeretnéd újraterveztetni névjegykártyáidat? Személyes találkozók során a névjegykártya a vállalkozások egyik legfontosabb kommunikációs eszköze.

Boríték, levélpapír

A látványos levélpapír és boríték fontos része a céges arculatnak, melyekkel hatásos bemutatkozást érhetsz el ügyfeleidnél. A boríték a levélpapír mellett a másik kiemelt jelentőségű ügyviteli nyomtatvány.

Jegyzettömb

Egy profi cégnél a jegyzettömb is a céges arculat része. Saját logóval, egyedi felirattal előkészítve, irodádban kitűnő szolgálatot tesz és ügyfeleid sem fogják elfelejteni adataidat.

Mappa

Meggyőző prezentáció vagy elegáns, stílusos bemutatkozás? A céges mappák meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak.

Szórólap

A szórólap az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz.A jó szórólap jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.

Katalógus

A kézzel fogható megjelenés. Lehet szó akár termékkatalógusról, műszaki katalógusról vagy irodai katalógusról, minden esetben figyelembe veszem a megrendelő vállalkozás profilját és ennek tükrében alkotom meg a kiadvány arculatát.

Tábla

A figyelemfelkeltésre és helyek, események, akciók hirdetésére szolgáló táblákat forgalmas, feltűnő helyre szokták helyezni. A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a Vásárló felé. Célja, felhívni a figyelmet arra a termékre, szolgáltatásra, amit a vásárló keres.

papirtaska

Papírtáska

Add át céges reklámanyagaidat egyedi, saját márkás táskában! A papírtáska kiváló módszer termékminták, szóróanyagok célba juttatásához, ráadásul ügyfeleid még az utcán is téged fognak hirdetni. Az egyedi méretű táskában egészen apró termékektől a nagy katalógusokig bármi elfér, pont ahogy szeretnéd.

E-mail aláírás

Miután megnyitottad weboldalad, következő – nem elhanyagolható – fejezet a hírlevelek és ügyfélkapcsolati e-mailek megfogalmazása, elkészítése.

Nem mozgó banner

Egy jól elkészített banner a hirdetési kampányok fontos része. Leköti a célközönség figyelmét és hatásosan közvetíti céged üzenetét. A linkkel ellátott kép általában ajánlatok, akciók, termékek oldalaira vezeti a látogatót.

Facebook arcuolat

Egy mai kor igényeinek megfelelő és profi cégnek kihagyhatatlan eleme az aktív közösségi média jelenlét. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter oldalaidon fenntarthatod kapcsolatod ügyfeleiddel, új piaci szegmensekre találhatsz és nem utolsó sorban céges arculatod részét képezik.

matrica

Etikett matrica

Ragaszd reklámjaidat bármilyen felületre! A padlóra, autóra, ablakra, kirakatra, oszlopra ragasztható matricák és perforált fóliák ideálisak a céged reklámozására.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!