Szórakozóhelyeknek

Biztos, hogy minden szórakozni vágyó rátalál a bulidra? Rendelj szórólapokat, plakátot, táblát, molinót! Szórakozóhelyed Facebook eseményeit hirdesd menő borítóval!

 

Kinek ajánlom?

– Szórakozóhely tulajdonosoknak

– Rendezvényszervezőknek

Szórólap

A szórólap az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz.A jó szórólap jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.

plakat

Plakát

A nagyformátumú plakát figyelemfelkeltő és kreatív reklámeszköz. Mindegy, hogy beltéren vagy kint hirdetsz rajta, mindenki észreveszi. Annál inkább, minél nagyobb.

tabla

Tábla

A figyelemfelkeltésre és helyek, események, akciók hirdetésére szolgáló táblákat forgalmas, feltűnő helyre szokták helyezni. A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a Vásárló felé. Célja, felhívni a figyelmet arra a termékre, szolgáltatásra, amit a vásárló keres.

molino

Molinó

A rendkívül strapabíró PVC borítású szövetből készült molinó kiváló választás kültéri reklámokhoz, de beltéren is praktikus, hiszen a táblával szemben, ezt nem kell falra fúrni, ragasztani, így könnyen eltávolítható és tekercsben szállítható.

itallap

Itallap

Italok bemutatására, kedvcsinálásra szolgál, építi a brandet és kiváló reklámlehetőséget is biztosít.

Logó

Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása.

meghivo

Meghívó

Vállalati és kisebb-nagyobb családi, baráti események, ünnepek nélkülözhetetlen eleme a nyomtatott meghívó, amely egy jó gesztus a meghívottak számára. Egy jól megtervezett, elegáns meghívó valódi személyességet tükröz, mely megalapozza a rendezvény tekintélyét és tiszteletet ébreszt a szervezet vagy magánszemély felé egyaránt.

Facebook arculat

Egy mai kor igényeinek megfelelő és profi cégnek kihagyhatatlan eleme az aktív közösségi média jelenlét. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter oldalaidon fenntarthatod kapcsolatod ügyfeleiddel, új piaci szegmensekre találhatsz és nem utolsó sorban céges arculatod részét képezik.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!