Kezdő vállalkozásoknak

Új a vállalkozásod? Legyen minden vizuális megjelenésed harmonikus! Az üzleti bemutatkozás, ha sikeres, sok pénzt hozhat. Legyen összhangban a logó és az arculat az induló céged tevékenységével!

 

Kinek ajánlom?

– Induló vállalkozásoknak
– Tevékenység bővítésekor
– Online és offline marketing erősítésekor

Céges arculat

Tűnj ki a tömegből! Adj egyedi megjelenést vállalkozásodnak! Legyen egységes minden online és offline megjelenésed!

Névjegykártya

Személyes találkozók során a névjegykártya a vállalkozások egyik legfontosabb kommunikációs eszköze.

Logó

Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása.

Szórólap

A szórólap az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz.A jó szórólap jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.

Katalógus

A kézzel fogható megjelenés. Lehet szó akár termékkatalógusról, műszaki katalógusról vagy irodai katalógusról, minden esetben figyelembe veszem a megrendelő vállalkozás profilját és ennek tükrében alkotom meg a kiadvány arculatát.

Boríték

A látványos levélpapír és boríték fontos része a céges arculatnak, melyekkel hatásos bemutatkozást érhetsz el ügyfeleidnél. A boríték a levélpapír mellett a másik kiemelt jelentőségű ügyviteli nyomtatvány.

Mappa

Meggyőző prezentáció vagy elegáns, stílusos bemutatkozás? A céges mappák meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak.

E-mail aláírás

Miután megnyitottad weboldalad, következő – nem elhanyagolható – fejezet a hírlevelek és ügyfélkapcsolati e-mailek megfogalmazása, elkészítése.

Nem mozgó banner

Egy jól elkészített banner a hirdetési kampányok fontos része. Leköti a célközönség figyelmét és hatásosan közvetíti céged üzenetét. A linkkel ellátott kép általában ajánlatok, akciók, termékek oldalaira vezeti a látogatót.

Facebook arculat

Egy mai kor igényeinek megfelelő és profi cégnek kihagyhatatlan eleme az aktív közösségi média jelenlét. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter oldalaidon fenntarthatod kapcsolatod ügyfeleiddel, új piaci szegmensekre találhatsz és nem utolsó sorban céges arculatod részét képezik.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!