Szálláshelyeknek

A legjobb, ha a vendég mindenhol kényelmesen megtalálja szálláshelyed szóróanyagait, legyen szó magánszálláshelyről vagy luxusszállodáról. Kerüljön szórólap, ismertető a recepcióra, a szobákba, a közösségi terekbe és az étterembe is!

Küldd a foglalások visszaigazolását is a szálláshelyed arculatának megfelelő e-mail sablonnal!

Kinek ajánlom?

– Magánszálláshelyekre, nyaralókba

– Hotelekbe, szállodákba

– Nyaralóövezetekben terjesztve

Arculat

Tűnj ki a tömegből! Adj egyedi megjelenést vállalkozásodnak! Legyen egységes minden online és offline megjelenésed!

Logó

Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása.

Névjegykártya

Személyes találkozók során a névjegykártya a vállalkozások egyik legfontosabb kommunikációs eszköze.

Mappa

Meggyőző prezentáció vagy elegáns, stílusos bemutatkozás? A céges mappák meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak.

meghivo

Meghívó, képeslap

Vállalati és kisebb-nagyobb családi, baráti események, ünnepek nélkülözhetetlen eleme a nyomtatott meghívó, amely egy jó gesztus a meghívottak számára. Egy jól megtervezett, elegáns meghívó valódi személyességet tükröz, mely megalapozza a rendezvény tekintélyét és tiszteletet ébreszt a szervezet vagy magánszemély felé egyaránt.

Szórólap

A szórólap az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz.A jó szórólap jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.

tabla

Tábla

A figyelemfelkeltésre és helyek, események, akciók hirdetésére szolgáló táblákat forgalmas, feltűnő helyre szokták helyezni. A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a Vásárló felé. Célja, felhívni a figyelmet arra a termékre, szolgáltatásra, amit a vásárló keres.

Katalógus

A kézzel fogható megjelenés. Lehet szó akár termékkatalógusról, műszaki katalógusról vagy irodai katalógusról, minden esetben figyelembe veszem a megrendelő vállalkozás profilját és ennek tükrében alkotom meg a kiadvány arculatát.

etlap

Étlap

Éttermek kínálatának bemutatására, kedvcsinálásra szolgál, építi a brandet és kiváló reklámlehetőséget is biztosít.

Boríték, levélpapír

A látványos levélpapír és boríték fontos része a céges arculatnak, melyekkel hatásos bemutatkozást érhetsz el ügyfeleidnél. A boríték a levélpapír mellett a másik kiemelt jelentőségű ügyviteli nyomtatvány.

E-mail aláírás

Miután megnyitottad weboldalad, következő – nem elhanyagolható – fejezet a hírlevelek és ügyfélkapcsolati e-mailek megfogalmazása, elkészítése.

Nem mozgó banner

Egy jól elkészített banner a hirdetési kampányok fontos része. Leköti a célközönség figyelmét és hatásosan közvetíti céged üzenetét. A linkkel ellátott kép általában ajánlatok, akciók, termékek oldalaira vezeti a látogatót.

Facebook arculat

Egy mai kor igényeinek megfelelő és profi cégnek kihagyhatatlan eleme az aktív közösségi média jelenlét. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter oldalaidon fenntarthatod kapcsolatod ügyfeleiddel, új piaci szegmensekre találhatsz és nem utolsó sorban céges arculatod részét képezik.

Retusálás

Elvégzem képeid, webáruházi termékfotóid, katalógusbeli fotóid digitális utómunkáját. Javítom a fényerőt, a fehéregyensúlyt, felbontást. Eltávolítom az oda nem illő tárgyakat. Retusálok bőrhibákat, termékeken a becsillanásokat. Vízjelet vagy egyedi grafikát teszek a képekre.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!