Rendelés menete

Kapcsolatfelvétel

Ha megtetszett valamelyik szolgáltatásom és referenciám, és úgy érzed igényes munkákat adok ki kezemből, ne habozz, keress fel! A Kapcsolat menüpont alatt találod elérhetőségeimet.

A kapcsolatfelvétel azt a célt szolgálja, hogy megismerjem milyen szolgáltatás érdekel és ennek figyelembevételével pár kérdést feltehessek a pontosítás érdekében.

Igényfelmérés

A kapcsolatfelvétel után a lehető leghamarabb, de maximum 24 órán belül felkereslek.

Nem várom el és nem is kérem, hogy ismerd az összes nyomdai szakkifejezést, formátumot, papírvastagságot, felületkezelést és egyebeket, sőt azt sem kérem számon ha nem ismered milyen terméktulajdonságokkal érheted el a célközönséged leghatékonyabban.

Egy kérdőívet küldök, amiben jobban megismerem igényeidetcélközönséged és a tervezendő termék ízlésvilágát.

Lehetőséged van minden terméktulajdonságot alaposan testreszabni, amihez a Tervezési segédlet segítségét veheted igénybe, ám ha ezzel nem szeretnél foglalkozni, természetesen örömmel adok a termékedre javaslatot.

Tervezés

Bízom benne, hogy az igényfelmérés után továbbléphetünk a tervezési fázisba.

Miután megvan minden információ, kép, dokumentumok, néhány napon belül elkészíten terméktől függően 1 – 4 előzetes látványtervet. A tervek közül kiválasztod a legszimpatikusabbat, megírod változtatási javaslataidat, melyek fényében véglegesítem a terméket.

Majd a szükséges formátumokban átadom számodra az elkészült anyagot.

A sikeresen elvégzett közös munka után megköszönöm, hogy engem választottál és örömmel veszem visszajelzésedet, vagy Facebook oldalamon leadott értékelésedet. 

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624