Irodákba

Fontos, hogy ügyfeleid a személyes találkozások alkalmával is a céged, szolgáltatásod egységes arculatával találkozzanak? Megtervezem a nyitvatartás-táblától kezdve a céges levélpapírokon át az egyedi e-mail aláírásig és szórólapokig, termékismertetőkig minden grafikát.

 

Kinek ajánlom?

– Irodákba, ügyfélpontokra

– Állandó telephellyel rendelkező cégeknek

Arculat

Tűnj ki a tömegből! Adj egyedi megjelenést vállalkozásodnak! Legyen egységes minden online és offline megjelenésed!

Logó

Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása.

Névjegykártya

Személyes találkozók során a névjegykártya a vállalkozások egyik legfontosabb kommunikációs eszköze.

Szórólap

A szórólap az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz.A jó szórólap jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.

Katalógus

A kézzel fogható megjelenés. Lehet szó akár termékkatalógusról, műszaki katalógusról vagy irodai katalógusról, minden esetben figyelembe veszem a megrendelő vállalkozás profilját és ennek tükrében alkotom meg a kiadvány arculatát.

Mappa

Meggyőző prezentáció vagy elegáns, stílusos bemutatkozás? A céges mappák meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak.

Boríték

A látványos levélpapír és boríték fontos része a céges arculatnak, melyekkel hatásos bemutatkozást érhetsz el ügyfeleidnél. A boríték a levélpapír mellett a másik kiemelt jelentőségű ügyviteli nyomtatvány.

jegyzettomb

Jegyzettömb

Egy profi cégnél a jegyzettömb is a céges arculat része. Saját logóval, egyedi felirattal előkészítve, irodádban kitűnő szolgálatot tesz és ügyfeleid sem fogják elfelejteni adataidat.

Tábla

A figyelemfelkeltésre és helyek, események, akciók hirdetésére szolgáló táblákat forgalmas, feltűnő helyre szokták helyezni. A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a Vásárló felé. Célja, felhívni a figyelmet arra a termékre, szolgáltatásra, amit a vásárló keres.

papirtaska

Papírtáska

Add át céges reklámanyagaidat egyedi, saját márkás táskában! A papírtáska kiváló módszer termékminták, szóróanyagok célba juttatásához, ráadásul ügyfeleid még az utcán is téged fognak hirdetni. Az egyedi méretű táskában egészen apró termékektől a nagy katalógusokig bármi elfér, pont ahogy szeretnéd.

Asztali naptár

Az egyedi logós naptárak praktikus irodai kellékek, ha nyomon szeretnéd követni teendőidet, de tökéletes ajándékok ügyfeleidnek is új év alkalmából.

Roll-up

A Roll-up stabil szerkezetű, könnyen összeállítható reklámeszköz. Ideális választás kiállításokra, rendezvényekre, irodákba vagy vásárokra, ahol fontos a kényelmes szállíthatóság és az egyszerű szerelhetőség.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!