Webáruházaknak

Nincs fotóstúdiód, de szeretnél minőségi termékfotókat? Az ár-összehasonlító oldalak nem fogadják el a termékeidet, mert nincsenek fehér háttérre körbevágva? Kivágom, retusálom, egységesítem a fényképeket.

Feldobnád a webáruház online jelenlétét? Megerősítem Facebook arculatodat. Elkészítem a webáruházad stílusához illő reklámbannereket és e-mail sablonokat.

Legyen egységes a webáruházad minden megjelenése!

 

Kinek ajánlom?

– Webshop tulajdonosoknak

– Online vállalkozás indításához

Arculat

Tűnj ki a tömegből! Adj egyedi megjelenést vállalkozásodnak! Legyen egységes minden online és offline megjelenésed!

Logó

Egy jól kigondolt logó egyszerű, könnyen felismerhető, megjegyezhető és vállalkozásod legfontosabb jelképe. A cégedről alkotott első benyomást nagyban befolyásolja a logó hatása

E-mail aláírás

Miután megnyitottad weboldalad, következő – nem elhanyagolható – fejezet a hírlevelek és ügyfélkapcsolati e-mailek megfogalmazása, elkészítése.

Nem mozgó banner

Egy jól elkészített banner a hirdetési kampányok fontos része. Leköti a célközönség figyelmét és hatásosan közvetíti céged üzenetét. A linkkel ellátott kép általában ajánlatok, akciók, termékek oldalaira vezeti a látogatót.

Facebook arculat

Egy mai kor igényeinek megfelelő és profi cégnek kihagyhatatlan eleme az aktív közösségi média jelenlét. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter oldalaidon fenntarthatod kapcsolatod ügyfeleiddel, új piaci szegmensekre találhatsz és nem utolsó sorban céges arculatod részét képezik.

Retusálás

Elvégzem képeid, webáruházi termékfotóid, katalógusbeli fotóid digitális utómunkáját. Javítom a fényerőt, a fehéregyensúlyt, felbontást. Eltávolítom az oda nem illő tárgyakat. Retusálok bőrhibákat, termékeken a becsillanásokat. Vízjelet vagy egyedi grafikát teszek a képekre.

Háttér eltávolítás

Nincs fotóstúdiód, de szeretnél minőségi termékfotókat? Az ár-összehasonlító oldalak nem fogadják el webáruházad termékeit, mert nincsenek fehér háttérre körbevágva? Kitörölöm a fényképekről az oda nem illő részleteket és körbevágom a tárgyakat, hogy senki ne jöjjön rá, hogy otthon a fal előtt fotóztad.

Boríték, levélpapír

A látványos levélpapír és boríték fontos része a céges arculatnak, melyekkel hatásos bemutatkozást érhetsz el ügyfeleidnél. A boríték a levélpapír mellett a másik kiemelt jelentőségű ügyviteli nyomtatvány.

nevjegy2

Névjegykártya

Személyes találkozók során a névjegykártya a vállalkozások egyik legfontosabb kommunikációs eszköze.

meghivo

Meghívó

Vállalati és kisebb-nagyobb családi, baráti események, ünnepek nélkülözhetetlen eleme a nyomtatott meghívó, amely egy jó gesztus a meghívottak számára. Egy jól megtervezett, elegáns meghívó valódi személyességet tükröz, mely megalapozza a rendezvény tekintélyét és tiszteletet ébreszt a szervezet vagy magánszemély felé egyaránt.

E-mail: info@ccreative.hu
Telefon: +36 30 592 8624

Kérj árajánlatot!